Bereiding
            
                - Roer de kwark met de olie glad. 
 - 
Voeg het meel toe en kneed er een deeg van. Laat het deeg 20 minuten afgedekt in de koelkast rusten.
 - 
Maak de prei schoon en snijd in ringen.
 - Bak de prei met de kerriepoeder 5 minuten in de hete margarine. Laat de prei een beetje afkoelen.
 - 
Verwarm de oven voor op 200 °C. Bestrijk de springvorm dun met olie of margarine.
 - 
Klop de eieren met de melk los en roer de kaas erdoor.
 - 
Rol of druk het deeg plat en bekleed hiermee de vorm. 
 - 
Schep de prei erin en schenk het eimengsel erover. 
 - 
Bak de taart in de hete oven in 20-30 minuten gaar.
 
            
        
	 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.