Bereiding
- Verwarm een kookpan met een dikke bodem. Strooi de quinoa erin en laat de quinoa bakken tot het gaat geuren.
-
Breng het water aan de kook en schenk dit bij de quinoa. Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
-
Maak de groente schoon. Snijd de kool in reepjes en de prei in ringen.
-
Verwarm de olie en laat hierin het mosterdzaad en het komijnzaad poffen.
-
Voeg de kool en prei toe en bak een paar minuten. Laat de doperwten mee gaar worden.
-
Roer de groente door de gare quinoa.
- Maak de citroen schoon, rasp wat van de schil en pers uit.
- Breng het gerecht verder op smaak met wat peper, paprikapoeder, citroenschil en -sap.
- Hak de walnoten grof en strooi over de quinoa.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.