Bereiding
- Verwarm een kookpan met een dikke bodem. Strooi de quinoa erin en laat de quinoa bakken tot het gaat geuren.
-
Breng 300-400 ml water aan de kook en schenk dit bij de quinoa. Kook de quinoa in 15-20 minuten gaar.
-
Maak de groente schoon. Schaaf de kool in fijne reepjes en snijd de prei in ringen.
-
Verwarm de olie en laat hierin het mosterdzaad en het komijnzaad poffen.
-
Voeg dan de kool en de prei toe en smoor de groente een paar minuten. Laat de doperwtjes mee gaar worden.
-
Roer de gare quinoa een keer door en schep de groente erdoor.
-
Maak het gerecht op smaak met wat peper of paprikapoeder, wat geraspte citroenschil en een kneepje citroensap.
-
Breek de walnoten een keer en strooi ze erover.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.