Bereiding
- Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Kook de eieren in 8-10 minuten hard.
-
Maak de groente schoon.
-
Halveer de peultjes en snijd de sperziebonen in drieën.
-
Kook de sperziebonen 8 minuten in weinig water.
-
Voeg de peultjes toe en kook in 2 minuten gaar.
-
Snijd de radijsjes in vieren.
-
Meng de groente, olie, citroensap naar smaak en wat chilivlokken door de quinoa.
-
Was de basilicum en snijd klein.
-
Pel de eieren en snijd in parten.
-
Verkruimel de geitenkaas. Garneer de salade met de geitenkaas, basilicum en het ei.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Geitenkaas:
Gebruik een schoon mes om wat uit het pakje te scheppen. Dit voorkomt besmetting met gisten en schimmels. Bewaar de rest van de geitenkaas goed verpakt maximaal 4 dagen in de koelkast. Gebruik de geitenkaas bijvoorbeeld in een pompoensoep.