Bereiding
            
                - Kook de eieren in 8-10 minuten hard en laat ze afkoelen. 
- Was de raapstelen en laat goed uitlekken. 
- 
Was de tomaten en halveer ze. 
- 
Pel de ui. Snijd de helft in dunne ringen en snijd de rest in snippers.
- 
Maak een dressing van de azijn, een beetje water, de mosterd en de helft van de olie.
- Bak de fijngesneden ui in de rest van de olie zacht. Voeg de linzen toe en laat ze warm worden.  
- 
Meng de dressing door de raapstelen en voeg de tomaten en de uienringen toe.
- 
Pel de eieren en snijd ze in parten. 
- 
Garneer de salade met de parten ei en serveer de linzen erbij.
 
        
        
		
            Variaties
            
                De mosterd kun je makkelijk zelf
maken. Bekijk het recept voor mosterd.
            
        
	 
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.