Bereiding
- Maak de andijvie en radijs schoon.
-
Snijd de andijvie in smalle repen en radijs in vieren.
-
Klop een dressing van de helft van de olie, een scheutje water, wat azijn en peper. Meng de dressing door de groente.
-
Was de bosui en snijd in ringen.
-
Maak de paddenstoelen schoon en snijd in plakken.
-
Hak de walnoten grof.
-
Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Bak de bosuien zacht in de rest van de olie.
-
Voeg de paddenstoelen toe en bak dit al omscheppend 5 minuten.
-
Breng op smaak met peper en wat oregano.
-
Meng het paddenstoelenmengsel door de uitgelekte ravioli en strooi de walnoten erover. Serveer de salade erbij.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.