Bereiding
- Maak de andijvie en de radijs schoon.
-
Snijd de andijvie in smalle repen en de radijsjes in vieren.
-
Klop een dressing van de helft van de olie, 1 schutje water, wat azijn en peper. Meng de dressing door de groente.
-
Was de bosuitjes en snijd ze in ringen.
-
Maak de paddenstoelen schoon en snijd ze in plakken.
-
Hak de walnoten grof.
-
Kook de ravioli volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Fruit de bosuien zacht in de rest van de olie.
-
Voeg de paddenstoelen toe en smoor dit al omscheppend 5 minuten.
-
Breng het op smaak met peper en wat oregano.
-
Meng het paddenstoelenmengsel door de uitgelekte ravioli en strooi de walnoten erover. Serveer de salade erbij.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.