Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in ca. 20 minuten gaar.
-
Pel de uien en snijd ze klein.
-
Bak de uien in 1 eetlepel margarine 10 minuten op zacht vuur.
-
Bestrooi de karbonades met peper.
-
Bak het vlees in de rest van de margarine in 15 minuten gaar en bruin.
-
Maak de snijbonen schoon en snijd ze in ruiten.
-
Kook de snijbonen in een bodempje water in 10 minuten gaar.
-
Bak de tomatenpuree kort met de uien mee.
-
Voeg 100 ml water toe en warm de saus goed door.
-
Leg de karbonades in de saus en en geef er de aardappelen en snijbonen bij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.