Bereiding
- Was de courgette, verwijder de steelaanzet en snijd de courgette in blokjes.
-
Verwarm de margarine en bak het vlees hierin. Strooi er wat peper over.
-
Bak de soepgroente kort mee. Voeg de courgette, de tomatenblokjes en het water toe en breng dit aan de kook. Kook de soep 5 minuten.
-
Verwarm een (grill)pan.
-
Pers het teentje knoflook uit boven een kommetje. Roer de olie erdoor.
-
Snijd de boterhammen in smalle repen. Schep de knoflookolie door de repen brood en bak ze in een hete (grill)pan lichtbruin en knapperig.
-
Spoel de bonen af en schep ze door de soep.
-
Was de basilicum en knip de blaadjes kleiner.
-
Warm de soep goed door en maak op smaak met peper en de basilicum.
-
Geef de broodrepen erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.