Bereiding
- Maak de groente schoon. Snijd de paprika’s in repen en de courgette in plakken.
-
Pers het teentje knoflook boven een grote schaal uit.
-
Klop er de olie, de azijn en de tijm door.
-
Schep de groente erdoor en laat dit 15 minuten staan.
-
Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Verwarm een grillpan of gril en gril hierop de groente gaar.
-
Hak de pinda’s grof.
-
Schep de groente en de pinda’s op de rijst.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Bewaar pinda's op een koele, donkere en droge plek in een afgesloten bakje. Ze zijn gevoelig voor schimmels. Ze zijn ongeveer 6 maanden houdbaar.
Pinda's zijn ook lekker in deze Thaise noedelsoep!