Bereiding
            
                - Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
 - 
Maak de ui, peper en paprika schoon. Snijd de ui klein, de paprika in blokjes en de peper fijn.
 - 
Spoel de kidneybonen af en laat uitlekken.
 - 
Verwarm de olie en bak hierin de ui glazig. 
 - 
Bak de paprika, peper en Mexicaanse groentemix mee. 
 - 
Voeg de kidneybonen en tomatenblokjes toe. Laat de chili 10 minuten op lage temperatuur koken.
 - 
Was de komkommer en schaaf of snijd in dunne plakjes.
 - 
Was de koriander en snijd klein. 
 - Pel de knoflook en snijd fijn. 
 - Roer de knoflook, peper en de helft van de koriander door door de yoghurt.
 - Breng de chili op smaak met de rest van de koriander.
 - Serveer de komkommer, yoghurtsaus en chili bij de rijst.
 
            
        
	 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.