Bereiding
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Maak de snijbonen schoon en snijd in ruiten.
-
Kook de snijbonen in weinig water in 8-10 minuten gaar.
-
Hak de cashewnoten grof.
- Maak de peper schoon en snijd fijne reepjes.
-
Snijd de visfilet in repen, bestrooi met peper en wentel de repen door het volkorenmeel. Was je handen.
-
Verwarm de olie in een wok en roerbak hierin de vis in 5 minuten gaar en goudgeel.
-
Bak de laatste minuut de gehakte noten en de reepjes peper mee.
-
Voeg de ketjap toe en breng op smaak met citroensap. Serveer de rijst en de snijbonen erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.