Bereiding
            
                - Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Verwarm de oven voor op 175 °C.
- 
Maak de prei schoon en snijd in ringen.
- 
Maak de champignons schoon en snijd in vieren.
- 
Roerbak de prei kort in de margarine.
- 
Pel de knoflook en pers boven de prei uit.
- 
Roerbak de champignons kort mee.
- 
Neem de pan van het vuur en breng het mengsel op smaak met peper en tijm.
- 
Splits de eieren en klop de eiwitten stijf.
- 
Roer de eidooiers met de geraspte citroenschil door de kwark.
- 
Meng de groente en het kwarkmengsel door de rijst.
- 
Spatel de eiwitten erdoor. Schep dit in een ovenvaste schaal.
- Bak het gerecht in de oven in 30 minuten gaar en lichtbruin.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.