Bereiding
            
                - Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 
Meng de slasaus met de ketchup, yoghurt en azijn en meng dit door de nog warme rijst.
- 
Laat de rijst afkoelen. Breng eventueel op smaak met extra azijn.
- 
Maak de sperziebonen schoon en snijd door de helft. 
- Kook de sperziebonen in weinig water in 10 minuten gaar, voeg naar 5 minuten de doperwten toe. Laat de groente afkoelen.
- 
Kook het ei in 8-10 minuten hard en laat afkoelen.
- 
Was de tomaten en halveer ze.
- 
Was de radiccio.
- 
Laat de tonijn uitlekken en verdeel de vis in stukjes.
- 
Pel het ei en snijd in parten.
- 
Bedek een schaal met de radiccio en schep de rijst erop.
- Garneer de rijst met de groente, tonijn en het ei.
 
        
        
		
            Variaties
            
                De ketchup kun je makkelijk zelf maken. Bekijk het recept voor tomatenketchup. 
            
        
	 
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.