Bereiding
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Meng de slasaus met de ketchup, yoghurt en azijn en meng dit door de nog warme rijst.
-
Laat de rijst afkoelen. Breng eventueel op smaak met extra azijn.
-
Maak de sperziebonen schoon en snijd door de helft.
- Kook de sperziebonen in weinig water in 10 minuten gaar, voeg naar 5 minuten de doperwten toe. Laat de groente afkoelen.
-
Kook het ei in 8-10 minuten hard en laat afkoelen.
-
Was de tomaten en halveer ze.
-
Was de radiccio.
-
Laat de tonijn uitlekken en verdeel de vis in stukjes.
-
Pel het ei en snijd in parten.
-
Bedek een schaal met de radiccio en schep de rijst erop.
- Garneer de rijst met de groente, tonijn en het ei.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je
gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of
raadpleeg onze Kies
Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Sla:
Bewaar een krop sla door een dun plakje van de onderkant af te snijden en de krop in een kommetje water in de koelkast te zetten. Op wikkel de onderkant in een natte theedoek. Gebruik de rest van de sla bij deze lekkere omeletrolletjes!