Bereiding
- Kook de eieren in 8-10 minuten hard.
-
Maak de groente schoon en halveer de sperziebonen en peultjes.
-
Kook de sperziebonen in weinig water in 10 minuten en de peultjes in 5 minuten net gaar.
-
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Schaaf de wortel in dunne repen met een kaasschaaf of dunschiller.
-
Snijd de tomaten in blokjes.
-
Snijd de olijven in plakjes.
- Was de citroen en rasp wat van de schil. Pers het sap uit.
-
Maak van het citroensap, de rasp en olie een dressing. Breng op smaak met komijn en peper.
-
Pel de eieren en snijd in parten.
-
Meng de dressing door de nog warme rijst.
- Laat de rijst afkoelen en meng voorzichtig de groente en olijven erdoor.
-
Garneer met de parten ei.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.