Bereiding
- Spoel de bonen af en laat goed uitlekken.
-
Pel de sjalot en knoflook en snijd klein.
- Meng de knoflook, sjalot, tijm, peper, azijn en olie met de bonen. Laat een half uur intrekken.
-
Maak de groente schoon.
-
Halveer de tomaten, scheur de radicchio in stukken en snijd de radijs in plakjes.
-
Meng de groente door de bonen en zet de salade even weg in de koelkast.
-
Snijd het stokbrood in plakken en serveer het erbij.
Variaties
Ook lekker met witlof in plaats van radicchio.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Ui:
Bewaar ui buiten de koelkast op een donkere, droge plek. Uien nemen snel vocht op en dan gaan ze rotten.