Bereiding
            
                - Was de kool en schaaf of snijd fijn.
- 
Schil de sinaasappels dik en snijd de parten uit de vliezen. Vang het sap op.
- 
Maak een dressing van het sinaasappelsap, een lepel water, de azijn, mosterd, olie en wat peper.
- 
Meng de dressing door de rodekool en laat dit 1 uur staan.
 
        
        
		
            Variaties
            
                De mosterd kun je makkelijk zelf
maken. Bekijk het recept voor mosterd.
            
        
	 
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.