Bereiding
- Snijd de kalkoenfilet in blokjes en was je handen.
-
Schil de gember en rasp fijn.
- Maak van de ketjap met de azijn, wat cayennepeper en de gember een marinade. Meng door het kalkoenvlees en laat minimaal 1 uur in de koelkast marineren.
-
Maak de groente schoon. Snijd de spitskool in repen en de paprika in blokjes.
-
Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Verwarm de olie en bak de kalkoen in een paar minuten lichtbruin.
-
Voeg de paprika en spitskool toe en roerbak het gerecht in 8 minuten gaar.
- Serveer de noedels erbij.
Variaties
Vervang het kalkoenfilet door kipfilet of vegetarische kipstukjes.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.