Bereiding
- Pel de ui en snijd hem klein.
-
Fruit de ui in 1 eetlepel olie glazig.
-
Voeg de rijst toe en bak de rijst even mee.
-
Giet er 300-400 ml water bij en kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing gaar.
-
Maak de sperziebonen schoon en breek ze eenmaal.
-
Kook de sperziebonen 8 minuten in een beetje water. Kook de doperwten 1 minuut mee.
-
Maak de paprika schoon en snijd paprika in blokjes.
-
Bak het vlees in de andere eetlepel olie bruin en gaar. Bak de paprikablokjes mee. Strooi er wat peper over.
-
Roerbak de doperwtjes en de sperziebonen kort mee met het vlees.
-
Meng het vleesmengsel door de rijst. Maak het op smaak met wat tijm of oregano.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.