Bereiding
- Schil de aardappelen en rasp grof en druk het vocht uit.
-
Pel de ui en rasp grof en druk het vocht uit.
-
Meng het meel, de eieren en wat peper door de geraspte aardappelen en ui.
-
Verwarm wat margarine in een pan en schep er wat lepels van het röstimengsel in. Druk dit wat plat en bak de rösti in 6 minuten goudgeel.
-
Keer de koekjes en bak ze aan de andere kant gaar en goudgeel.
- Bak zo de rest van het röstimengsel.
-
Maak de snijbonen schoon en snijd schuin in stukken. Kook de snijbonen in weinig water in ongeveer 5-10 minuten gaar.
-
Was de peterselie en snijd fijn.
-
Klop de zuivelspread met de yoghurt glad, voeg wat peper toe en de peterselie toe.
-
Snijd de zalm in smalle reepjes en was je handen.
-
Serveer de rösti met de saus, de zalm en snijboontjes.
Variaties
Vervang de peterselie door dille of bieslook.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.