Bereiding
- Schil de aardappelen en rasp ze op een grove rasp.
-
Pel de ui en rasp hem.
-
Meng het meel, de eieren en wat peper door de geraspte aardappelen en ui.
-
Verwarm wat margarine in een koekenpan en schep er 3 of 4 lepels van de rösti in. Druk dit wat plat en bak de rösti in ca. 6 minuten goudgeel.
-
Keer de koekjes en bak ze aan de andere kant gaar en goudgeel.
-
Bak zo de rest van het röstimengsel.
-
Maak de snijbonen schoon en snijd ze schuin in stukken. Kook de snijbonen in weinig water in ongeveer 10 minuten gaar.
-
Was de peterselie en snijd de blaadjes fijn.
-
Klop de zuivelspread met de yoghurt glad, voeg wat peper toe en de peterselie toe.
-
Snijd de zalm in smalle reepjes.
-
Serveer de rösti met de saus, de zalm en snijboontjes.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.