Bereiding
- Kook de eieren in 8-10 minuten hard.
-
Schil de aardappelen en snijd in blokjes.
-
Pel de uien en knoflook en snijd in snippers.
-
Verwarm de helft van de olie en fruit hierin de helft van de uien en knoflook. Bak de gemalen komijn en de massala mee tot het gaat geuren.
-
Was de madame Jeanette.
-
Was de tomaten en snijd in stukjes.
-
Doe de tomaten, de hele madame Jeanette, de blokjes aardappel en de bouillon bij de uien en laat dit 10 minuten stoven.
-
Maak de kousenband schoon en snijd in stukjes.
-
Bak de rest van de ui en de knoflook in de overige olie glazig. Voeg de kousenband toe met een scheutje water en kook de groente in 8-10 minuten gaar.
-
Pel de eieren en snijd doormidden. Warm de parten ei in de saus op.
-
Verwijder de madame Jeanette.
-
Verwarm per persoon een rotivel aan beide kanten 10 seconden in een droge pan. Vul met de kousenband, aardappel en ei.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.