Bereiding
- Pel de ui en de knoflook en snijd klein.
- Schil de aardappelen en snijd in blokjes.
-
Snijd het vlees in blokjes, bestrooi met peper en was je handen.
-
Verwarm de margarine en bak hierin het vlees lichtbruin.
-
Bak de ui en knoflook mee.
-
Giet er een scheutje water bij en roer er de tomatenblokjes, aardappelen en wat tijm door. Stoof het vlees en de aardappelen met een deksel op de pan 30 minuten.
- Was de groente, schil de koolraap.
- Snijd de koolraap en wortelen in plakjes.
-
Doe de groente bij het vlees en stoof het geheel nog 10 minuten.
-
Was de peterselie, snijd klein en strooi het over de stoofpot.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.