Bereiding
            
                - Pel de ui en de knoflook en snijd klein.
- Schil de aardappelen en snijd in blokjes.
- 
Snijd het vlees in blokjes, bestrooi met peper en was je handen.
- 
Verwarm de margarine en bak hierin het vlees lichtbruin.
- 
Bak de ui en knoflook mee.
- 
Giet er een scheutje water bij en roer er de tomatenblokjes, aardappelen en wat tijm door. Stoof het vlees en de aardappelen met een deksel op de pan 30 minuten.
- Was de groente, schil de koolraap.
- Snijd de koolraap en wortelen in plakjes.
- 
Doe de groente bij het vlees en stoof het geheel nog 10 minuten.
- 
Was de peterselie, snijd klein en strooi het over de stoofpot. 
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.