Bereiding
- Snijd de runderlappen in stukken en bestrooi ze met peper.
-
Bak het vlees in de hete margarine aan alle kanten lichtbruin.
-
Bak de tomatenpuree kort mee.
-
Voeg het water en wat tijm toe en stoof het vlees 1 uur.
-
Maak de groente schoon. Snijd de ui in snippers, de bleekselderij in boogjes, de wortel in plakken en de koolraap en knolselderij in flinke blokken.
-
Doe de groente bij het vlees en stoof het in nog eens 20 minuten gaar.
-
Schil de aardappelen. Kook de aardappelen in weinig water in 20- minuten gaar. Serveer ze bij de stoofpot.
Allergie-informatie
Kijk op het etiket voor het gebruik van margarine.
Ingrediënten over?
Stuk knolselderij:
Dek het snijvlak af met plastic folie. Bewaar het stuk knolselderij maximaal 4 dagen in de koelkast.
Verwerk de rest van de knolselderij in een salade of soep, zoals deze knolselderij-knoflooksoep.