Bereiding
- Roer de saffraan door een scheutje heet water en laat dit een paar minuten staan.
-
Breng het water met de bouillontablet aan de kook. Voeg de saffraan met het water toe.
- Bereid de couscous met de bouillon volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Maak de groente schoon.
-
Snijd de ui en knoflook fijn.
- Snijd de pompoen en broccoli in blokjes.
- Bak de ui en knoflook in de olie.
-
Voeg de pompoen toe en stoof in 10 minuten gaar met een deksel op de pan.
-
Voeg de broccoli toe en stoof een paar minuten mee.
-
Hak de amandelen grof.
-
Bak de amandelen en pijnboompitten in een droge pan lichtbruin.
-
Meng de noten door de couscous en breng op smaak met ras el hanout. Serveer de groente erop.
Variaties
Je kunt saffraan vervangen door een mix van kurkuma, kerrie en paprika.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.