Bereiding
- Roer de draadjes saffraan door 3 eetlepels heet water en laat dit een paar minuten staan.
-
Breng het water met het stukje bouillontablet aan de kook. Voeg de saffraan met het water toe.
-
Doe de couscous in een schaal en schenk er de kokende bouillon op. Meng alles goed en laat de couscous 10 minuten afgedekt wellen.
-
Maak de groente schoon.
-
Snijd de ui en de knoflook in snippers.
-
Verwijder van de pompoen de draden en pitten en snijd de pompoen in blokjes.
-
Verdeel de broccoli in roosjes. Schil de stelen en snijd ze in stukjes.
-
Fruit de ui en de knoflook in de olie.
-
Voeg de pompoen toe en stoof de groente met een deksel op de pan in ca. 10 minuten gaar.
-
Voeg de broccoli toe en stoof in een paar minuten mee gaar.
-
Hak de amandelen grof.
-
Bak de amandelen en de pijnboompitten in een droge koekenpan licht.
-
Meng de noten door de couscous en maak op smaak met wat ras el hanout. Schep de groente erop.
Allergie-informatie
Kijk op het etiket voor het gebruik van bouillon.
Ingrediënten over?
Broccoli:
Bewaar broccoli in een open plastic zak of verpakking in de koelkast. Het blijft ongeveer 3-5 dagen goed in de koelkast. Gebruik een rest in een maaltijdsoep.