Bereiding
            
                - Verwarm de oven voor op 200°C.
 - Pel de ui en snijd in ringen.
 - 
Spoel de kikkererwten in een zeef af en laat uitlekken.
 - 
Meng de knoflookpoeder, tijm, wat peper en de helft van de olie met de groente, zoete aardappel, kikkererwten en ui.
 - 
Verdeel op een met bakpapier beklede bakplaat en bak in 15-25 minuten gaar. Schep eventueel tussentijds om. Laat na het bakken afkoelen. 
 - 
Meng de azijn, honing en de rest van de olie tot een dressing.
 - Schep de dressing voorzichtig door de geroosterde groente.
 - 
Verdeel de rucola over borden en schep de geroosterde groente erover. 
 - Verkruimel de walnoten en geitenkaas over de salade.
 
            
        
	 
        
        
		
            Variaties
            
                Weinig tijd? Je kunt deze salade ook lauwwarm eten.
            
        
	 
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.