Bereiding
- Pel de ui en snijd in halve ringen.
- Breng water aan de kook. Schep de ui en doperwten in een schaal en schenk het hete water erover. Laat 5 minuten staan.
-
Spoel de kidneybonen af in een zeef en laat uitlekken.
-
Maak de rest van de groente schoon en snijd klein.
- Giet de erwten en ui af.
- Maak een dressing van de olie, het citroensap, de mosterd en wat peper. Voeg indien nodig een beetje water toe.
-
Verdeel de groente over 2 potten of schalen. Giet de dressing erbij.
- Rooster de volkoren boterhammen en serveer bij de salade.
Extra informatie
Bekijk ook de receptvideo.
Variaties
Ook lekker met andere groente, bijvoorbeeld komkommer, spinazie of sperziebonen. De mosterd kun je makkelijk zelf
maken. Bekijk het recept voor mosterd.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.