Bereiding
- Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de snijbonen schoon en snijd in ruiten.
-
Kook de snijbonen in weinig water in 5-10 minuten gaar.
- Was de limoen en rasp een deel van de schil. Pers de limoen uit.
-
Bestrooi de schnitzels met peper en bak in 6 minuten in de margarine gaar en lichtbruin.
-
Neem het vlees uit de pan en houd warm.
-
Meng de maïzena met wat water aan, giet het met de geraspte schil en het sap van de limoen in de pan en roer het aanbaksel los. Breng de jus even aan de kook. Voeg meer water toe indien de jus te dik is.
-
Was de peterselie en snijd klein.
-
Leg het vlees in de jus en strooi de peterselie erover. Serveer de aardappelen en de snijbonen erbij.
Variaties
Ook lekker met citroen in plaats van limoen.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.