Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20 minuten gaar.
-
Pel de ui en snijd klein.
-
Bestrooi het vlees met peper.
-
Verwarm de margarine en bak hierin het vlees bruin. Bak de helft van de ui kort mee.
-
Voeg het water toe en stoof het vlees in 20 minuten gaar.
- Boen het zand van de schorseneren. Snijd de onder- en
bovenkant eraf.
- Schil de schorseneren met een dunschiller. Leg
ze in een bak met water met een scheutje citroensap of azijn.
- Snijd ze in stukken. Kook de schorseneren 10-15 minuten in weinig
water.
-
Maak de champignons schoon en snijd ze in plakken.
-
Bak de rest van de ui en de champignons kort in de olie gaar. Breng op smaak met peper en wat citroensap.
-
Giet de gare schorseneren af en meng er de champignons door. Serveer het vlees en de aardappelen erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.