Bereiding
- Maak de paksoi schoon en snijd in repen.
- Maak de peper schoon en snijd in reepjes.
-
Rooster het sesamzaad in een droge pan goudgeel.
-
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Bak de peper in de margarine zacht.
-
Voeg de ketjap, tahin en een scheutje water toe en roer om.
-
Kook de paksoi in weinig water in 5 minuten gaar.
- Meng de noedels voorzichtig door de saus. Voeg eventueel een scheutje water toe.
- Meng het sesamzaad door de noedels serveer de paksoi erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.