Bereiding
- Maak de paksoi schoon en snijd in repen.
-
Verwijder de pitjes van de peper en snijd in reepjes.
-
Rooster het sesamzaad in een droge pan goudgeel.
-
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Bestrooi de vleesreepjes met wat gember.
-
Bak het vlees in de hete margarine gaar en lichtbruin.
-
Voeg de ketjap en rode peper de laatste minuut toe en roer om.
-
Kook de paksoi in weinig water in 5 minuten gaar.
-
Giet de noedels af en meng er het vlees en sesamzaad door.
-
Serveer de paksoi erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je
gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of
raadpleeg onze Kies
Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Rode peper:
Bewaar een peper maximaal 7 dagen in de koelkast. Verpak een stukje peper in plastic folie en bewaar het nog 2 – 3 dagen. Lekker in een visgerecht.