Bereiding
- Pel de ui en knoflook en snijd fijn.
- Maak de paprika schoon en snijd in blokjes.
-
Was de koriander en peterselie en snijd fijn.
-
Verhit de olie in een pan en bak de ui glazig.
-
Voeg de paprika en knoflook toe en bak zacht.
- Bak het paprikapoeder, komijnzaad en de chilivlokken een minuut mee.
-
Voeg de tomatenblokjes toe en breng op smaak met wat peper.
-
Maak kuiltjes in het tomatenmengsel en breek daar de eieren in.
-
Doe de deksel op de pan en laat de eieren in 10-15 minuten stollen.
-
Garneer met verkruimelde zachte geitenkaas, koriander en peterselie.
-
Serveer met warme pita's.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Koriander en peterselie:
Bewaar verse kruiden tussen natte velletjes keukenpapier onderin de koelkast. Ze zijn ongeveer 5 dagen houdbaar. Gebruik de rest van de koriander in deze pittige bonensoep en garneer royaal met peterselie.
Vries de kruiden eventueel in. Ze zijn dan nog 2 maanden te bewaren.