Bereiding
- Was de sinaasappels en rasp het oranje deel van de schil eraf.
-
Pers de helft van de sinaasappels uit.
-
Maak de bosuien schoon en snijd in ringen.
- Bak de bosuien zacht in de olie.
-
Voeg de rijst toe met de geraspte sinaasappelschil en het sinaasappelsap. Voeg water volgens de aanwijzingen op de verpakking toe.
-
Kook de rijst volgens de aanwijzing gaar.
-
Snijd de kip in repen en was je handen. Bestrooi de reepjes met peper en gemberpoeder.
-
Bak de kip in de hete margarine in 8 minuten lichtbruin en gaar.
-
Maak
de broccoli schoon en schil eventueel de steel. Snijd de roosjes en steel in
stukjes.
-
Kook de broccoli in weinig water in 5 minuten gaar.
-
Schil de rest van de sinaasappel dik en snijd het vruchtvlees uit de vliezen.
-
Meng de stukjes sinaasappel en wat kaneel door de rijst. Serveer de kip en de broccoli erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je
gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of
raadpleeg onze Kies
Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Bosui:
Bewaar bosuien in de koelkast. Gebruik bosuien bijvoorbeeld door de soep of in een salade.