Bereiding
            
                - Was de sinaasappels en rasp het oranje deel van de schil eraf.
- 
Pers de helft van de sinaasappels uit.
- 
Maak de bosuien schoon en snijd in ringen.
- Bak de bosuien zacht in de olie.
- 
Voeg de rijst toe met de geraspte sinaasappelschil en het sinaasappelsap. Voeg water volgens de aanwijzingen op de verpakking toe.
- 
Kook de rijst volgens de aanwijzing gaar.
- 
Snijd de kip in repen en was je handen. Bestrooi de reepjes met peper en gemberpoeder.
- 
Bak de kip in de hete margarine in 8 minuten lichtbruin en gaar.
- 
Maak
de broccoli schoon en schil eventueel de steel. Snijd de roosjes en steel in
stukjes.
- 
Kook de broccoli in weinig water in 5 minuten gaar.
- 
Schil de rest van de sinaasappel dik en snijd het vruchtvlees uit de vliezen.
- 
Meng de stukjes sinaasappel en wat kaneel door de rijst. Serveer de kip en de broccoli erbij.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.