Bereiding
- Kook de tuinbonen gaar en laat ze afkoelen.
-
Dep de Sint Jakobsschelpen droog en bestrooi ze met een beetje peper.
-
Pureer de tuinbonen met de knoflook, 4 blaadjes salie en de geraspte kaas in de keukenmachine of met een staafmixer.
-
Verwarm de puree met de zuivelspread en maak dit op smaak met peper en een beetje citroensap. Houd de puree warm.
-
Bestrijk de coquilles met een beetje olie en bak ze in een hete koekenpan of in een grillpan in 3 minuten aan beide zijden bruin.
-
Verdeel de tuinbonenpuree over 2 borden en leg de coquilles erop.
-
Druppel er wat citroensap over. Garneer met de overgebleven blaadjes salie.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.