Bereiding
- Pel de knoflook en snijd in plakjes.
-
Verwarm de olie en bak hierin de knoflook zacht.
-
Snijd de ansjovisfilets in stukjes en bak op lage temperatuur in de olie.
-
Voeg de tomatenblokjes, wat peper en oregano toe en laat de saus 10 minuten inkoken.
-
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Was de komkommer en snijd in plakken.
- Was de bieslook en snijd klein.
-
Maak een salade van de komkommer met wat azijn, peper en de bieslook.
-
Laat de tonijn uitlekken en verdeel de vis in stukjes. Schep de tonijn door de saus en warm goed door.
-
Giet de spaghetti af en meng de spaghetti voorzichtig door de saus.
-
Serveer de komkommersalade erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.