Bereiding
- Rooster het brood krokant en maal het tot grof kruim.
-
Maak de broccoli schoon. Verdeel de groente in roosjes, schil de stelen en snijd de stelen in stukjes.
-
Was de oesterzwammen en snijd ze in repen.
-
Maak de bosui schoon en snijd in ringen.
-
Hak de hazelnoten grof.
-
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Kook de broccoli in een beetje water in 4 minuten beetgaar.
-
Verwarm de helft van de olie en bak hierin de oesterzwammen en de bosui 2 minuten.
-
Bak de uitgelekte broccoli kort mee met de oesterzwammen.
-
Bak het broodkruim en de helft van de hazelnoten met royaal tijm in de rest van de olie en pers het teentje knoflook er bovenuit.
-
Giet de spaghetti af en schep het broodkruim erdoor. Serveer de broccoli erbij en strooi de rest van de hazelnoten erover.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Oesterzwammen:
Bewaar oesterzwammen in een papieren zak of plastic bakje. Ze zijn 2 à 3 dagen houdbaar in de koelkast. Eet paddenstoelen niet rauw.
Gebruik overgebleven oesterzwammen in deze lekkere groentegoulash.