Bereiding
            
                - Was de sla en de radijs.
- 
Pel de sjalot en snijd klein.
- 
Was de kruiden en snijd ze klein.
- 
Klop een dressing van de helft van de olijfolie, azijn en peper.
- 
Laat de tonijn uitlekken en verdeel hem in stukjes.
- 
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 
Fruit de sjalot zacht in de rest van de olijfolie. 
- 
Voeg de doperwten toe met een scheutje water en kook de doperwten in een paar minuten gaar. 
- 
Meng de tonijn erdoor. 
- 
Giet de spaghetti af, houd een paar lepels kookvocht achter. Meng dit door het doperwtenmengsel en voeg nog wat kookvocht toe. Schep er de kruiden door.
- 
Meng de dressing en de radijs door de sla.
- 
Strooi de kaas over de spaghetti en serveer de salade erbij.
 
        
        
        
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.