Bereiding
            
                - Kook de spaghetti volgens aanwijzingen
op de verpakking. 
- 
Pel de ui en knoflook en snijd klein.
- 
Maak de paprika's schoon en snijd ze in kleine
blokjes.
- 
Snijd de vis in blokjes. 
- 
Verwarm de margarine in een koekenpan en fruit
de ui glazig. 
- 
Voeg dan de knoflook toe en fruit kort mee.
- 
Voeg de paprika en vis toe en bestrooi ze met
peper en paprikapoeder. Roer het geheel een aantal keer tot de vis gaar is. 
- 
Voeg de doperwten toe en warm kort mee.
- 
Serveer met de spaghetti en breng op smaak met wat citroensap.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.