Bereiding
- Pel de sjalot en snijd klein.
-
Was de tomaten en snijd ze in blokjes.
-
Snijd de olijven in vieren.
-
Hak de tofu in kleine stukjes.
-
Verwarm de helft van de olie en fruit hierin de sjalot. Pers de knoflook er boven uit.
-
Bak de tofu mee met de sjalot.
-
Voeg de tomaten, de olijven en wat peper toe en laat de saus met de deksel op de pan, 15 minuten zacht koken.
-
Kook de spaghetti in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Was de basilicum en pureer dit met een beetje water en de rest van de olie fijn.
-
Was de komkommer en de bieslook.
-
Schaaf de komkommer in dunne plakken en maak de groente op smaak met klein geknipte bieslook, azijn en wat peper.
-
Giet de spaghetti af en hussel de tomatensaus en de gepureerde basilicum erdoor. Serveer de komkommersalade erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Tofu:
Bewaar tofu verpakt maximaal 2 dagen onderin de koelkast. Gebruik de rest van de tofu in deze lekkere aardappelstoofschotel.
Tofu is in de diepvries nog 3 maanden te bewaren.