Bereiding
- Pel de sjalot en snijd klein.
-
Was de tomaten en snijd in blokjes.
-
Snijd de olijven klein.
-
Hak de tofu in kleine stukjes.
-
Verwarm de helft van de olie en bak hierin de sjalot. Pel de knoflook en pers er boven uit.
-
Bak de tofu mee met de sjalot.
-
Voeg de tomaten, olijven en wat peper toe en laat de saus met de deksel op de pan in 15 minuten zacht koken.
-
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Was de basilicum en pureer met een beetje water en de rest van de olie met een staafmixer of in een keukenmachine fijn.
-
Was de komkommer en bieslook. Snijd of schaaf de komkommer in dunne plakken en snijd de bieslook klein.
- Maak van de komkommer, bieslook, azijn en wat peper een salade.
- Verdeel de tomatensaus en gepureerde basilicum over de spaghetti. Serveer de komkommersalade erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.