Bereiding
            
                - Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 
Was de spinazie en basilicum. 
- 
Maak de prei schoon en snijd in ringen.
- Pel de knoflook.
- Pureer de hüttenkäse, basilicum en de helft van de knoflook met een staafmixer of in een keukenmachine tot een saus. 
- Snijd de rest van de knoflook fijn.
- Verwarm de olie in de pan en voeg de knoflook toe.
- 
Voeg de prei toe en bak een paar minuten mee. 
- 
Voeg spinazie in delen toe en laat slinken. Breng op smaak met peper. 
- 
Meng het spinaziemengsel door de spaghetti.
- Hak de walnoten grof.
- 
Verdeel de basilicumsaus en walnoten over de spaghetti.
 
        
		
            Extra informatie
            
                Bekijk ook de receptvideo hieronder.
            
        
	 
        
		
            Variaties
            
                Vervang 400 gram verse spinazie door 150-200 gram bladspinazie uit de diepvries. Bereid volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg geraspte citroenschil toe aan de basilicumsaus voor een heerlijk frisse smaak.
            
        
	 
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.