Bereiding
- Pel de ui en knoflook en snijd fijn.
-
Was de bleekselderij en snijd in boogjes.
- Spoel de linzen af in een zeef.
-
Verwarm de olie en bak hierin de ui en bleekselderij zacht. Bak de knoflook en wat peper kort mee.
-
Voeg de tomatenblokjes, oregano en linzen toe en giet er wat water bij.
-
Breng de saus aan de kook en laat de linzen in 20 minuten hierin gaar worden. Roer af en toe om en voeg indien nodig extra water toe.
-
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Hak de amandelen grof.
-
Was de basilicum en snijd grof.
-
Breng de saus op smaak met wat peper en serveer met de spaghetti.
-
Strooi de amandelen erover en garneer met de basilicum.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.