Bereiding
- Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Bak de balletjes in de hete margarine aan alle kanten lichtbruin. Haal de balletjes uit de pan.
-
Pel de ui en knoflook en snijd klein.
-
Bak in de pan waar de balletjes uitgehaald zijn de ui en knoflook glazig.
-
Voeg de tomatenblokjes en het stukje bouillontablet toe en laat 5 minuten koken.
-
Pureer de groente met een staafmixer of in een keukenmachine tot een gladde saus.
-
Breng de saus op smaak met peper en Italiaanse kruiden. Voeg de balletjes toe aan de saus en warm goed door.
-
Schep de saus over de spaghetti.
Extra informatie
Wil je zeker
weten dat je vleesvervanger in de Schijf van Vijf staat? Gebruik onze gratis Kies Ik Gezond?-app. Of lees het etiket. Bekijk de criteria
voor een goede vleesvervanger.
Variaties
Ook lekker met andere volkoren pasta en wat geraspte kaas 30+. De
kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina
met kruidenmixen hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.