Bereiding
- Maak de groente schoon.
-
Snijd de venkel in dunne repen. Houd het venkelgroen apart voor garnering.
-
Snijd de uien in halve ringen en de tomaten in stukjes.
- Bak de groente in de olie zacht.
-
Hak de helft van de walnoten fijn en de andere helft grof.
-
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Giet de spaghetti af en vang het kookvocht op.
- Meng de fijngehakte noten en de geraspte kaas met wat kookvocht tot een saus.
-
Meng de groente en de kaas-notensaus door de spaghetti. Voeg eventueel wat extra kookvocht toe om het smeuïg te maken.
- Breng het gerecht op smaak met peper.
- Garneer met het venkelgroen en strooi de rest van de walnoten erover.
Variaties
Vervang de spaghetti door volkoren tagliatelle of linguine. Ook lekker met andere noten of een notenmix.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.