Bereiding
- Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Kook de laatste 10 minuten 2 eieren mee.
-
Warm de oven voor op 200 °C.
-
Maak de prei schoon en snijd in ringen.
-
Was de spinazie en laat goed uitlekken.
-
Verwarm de olie in een wok en fruit de prei kort.
-
Voeg met delen de spinazie toe en laat slinken.
-
Pel de eieren en snijd in plakken.
-
Snijd de aardappelen in plakken.
-
Schep de groente in een ovenschaal. Verdeel de eieren er over en dek af met de plakken aardappel.
-
Klop het overgebleven ei los en meng met de yoghurt en wat peper.
-
Schep dit over de aardappelen. Strooi de kaas er over.
-
Laat het gerecht 30 minuten in de oven goudgeel worden.
Ingrediënten over?
Geraspte kaas:
Bewaar de rest van de geraspte kaas in een goed gesloten verpakking maximaal 7 dagen in de koelkast of 3 maanden in de diepvries.
Gebruik de rest van de kaas in dit heerlijke breekbrood.