Bereiding
- Was de spinazie en verwijder dikke steeltjes.
-
Breng de spinazie met aanhangend water aan de kook en laat de groente slinken. Kook de spinazie in enkele minuten gaar.
-
Maak de groente op smaak met een beetje nootmuskaat.
-
Of verwarm de spinazie volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Bak de aardappelpartjes in de helft van de margarine goudgeel.
-
Klop de eieren los met de melk en wat peper.
-
Pel de ui en snijd hem klein.
-
Fruit de ui in de rest van de margarine glazig. Pers het teentje knoflook er bovenuit.
-
Schenk de eieren erbij en bak al roerend tot de eiermassa net is gestold.
-
Strooi er de geraspte kaas over.
-
Schep het roerei op de spinazie en geef de aardappeltjes erbij.
Variaties
Vervang de verse spinazie door 450 gram diepvries spinazie.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.