Bereiding
            
                - Maak de groente schoon. Snijd de spitskool in repen en de paprika in blokjes.
- 
Snijd de tempé in reepjes.
- 
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 
Verwarm de olie en roerbak hierin de tempé lichtbruin.
- 
Voeg de spitskool, paprika en kerrie toe en roerbak dit kort mee.
- Voeg een scheutje water toe en stoof de groente in 5-10 minuten gaar. Voeg de laatste minuut de doperwten toe.
- Meng voorzichtig de noedels door de groente en breng op smaak met de sojasaus. 
- 
Hak de pinda’s grof en strooi ze erover.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.