Bereiding
            
                - Week de gedroogde sojastukjes 10 minuten in heet water.
- 
Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
- 
Maak de groene kool schoon en snijd in repen.
- 
Was de sla en snijd in smalle repen.
- 
Laat de sojastukjes goed uitlekken.
- 
Verwarm de margarine in een pan en bak hierin de sojastukjes met het komijnzaad en chilipoeder zacht. Pers het teentje knoflook erboven uit.
- 
Roerbak de groene kool mee tot de kool zacht is.
- 
Hak de noten grof.
- 
Breng de sojadrink aan de kook. 
- 
 Maak van de gare
     aardappelen en hete melk een puree.
- 
Roer de sojastukjes, kool en sla door de puree.
- Breng de stamppot op smaak met chilipoeder en garneer met de noten.
 
        
        
		
            Variaties
            
                Vervang de sojadrink door halfvolle melk. Gebruik in plaats van sojastukjes gebakken tofu.
            
        
	 
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.