Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de groene kool schoon en snijd in repen.
-
Pel de ui en snijd klein.
-
Verwarm de helft van de margarine en fruit de ui glazig.
-
Voeg de groene kool toe en een scheutje water en laat de kool in 10 minuten gaar smoren.
-
Verwarm de rest van de margarine en bak hierin kort de amandelen met het paprikapoeder en de chilivlokken.
-
Laat de noten op een bord afkoelen.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Maak van de gare aardappelen met de hete melk, peper en wat nootmuskaat een puree. Schep de gare kool erdoor.
-
Strooi voor het serveren de amandelen over de stamppot.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.