Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de groente schoon. Snijd de champignons in kwarten, de ui in snippers en de paksoi in repen.
-
Snijd de tempé in blokjes.
-
Fruit de ui in de margarine glazig.
-
Bak de tempé mee bruin. Strooi er wat gemberpoeder en komijnzaad over.
-
Bak de champignons en de paksoi kort mee.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Maak van de gare aardappelen met de hete melk, peper en nootmuskaat een puree.
-
Schep het paksoimengsel erdoor.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.