Bereiding
            
                - Maak de bosuien schoon en snijd in ringen.
- 
Was de groente. Snijd de helft van de komkommer en de tomaat in plakken.
- 
Snijd de kipfilet in dunne reepjes en was je handen.
- 
Verwarm de olie en bak hierin de kip met tandoorikruiden in 5 minuten gaar en lichtbruin. 
- 
Bak de laatste minuut de bosui mee. 
- 
Snijd het stokbrood in twee stukken en snijd deze open. 
- 
Meng de helft van de yoghurt met wat gemberpoeder en peper en bestrijk de stukken brood hiermee dun.
- 
Beleg de onderste helften van het brood met sla, komkommer en tomaat.
- 
Rasp de rest van de komkommer grof en meng er de rest van de yoghurt door. Breng op smaak met koriander en peper. 
- 
Verdeel de kip over het stokbrood en leg de bovenste helften brood er weer op.
- 
Serveer de komkommersalade erbij.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.