Bereiding
- Schil de aardappelen en snijd in gelijke stukken.
-
Maak de groente schoon en schil de koolraap.
-
Snijd de koolraap in reepjes en de wortel in plakken. Halveer eventueel de grotere spruiten.
-
Was de sinaasappel, rasp een beetje van de schil en pers het sap uit.
-
Verwarm de helft van de margarine en bak hierin kort de groente.
-
Voeg daarna de aardappelen, het water, een beetje sinaasappelrasp en -sap, paprikapoeder en wat tijm toe en stoof in 10 minuten gaar.
-
Hak de hazelnoten grof.
-
Schil de gember en rasp fijn.
-
Bak de hazelnoten met de gember en wat paprikapoeder in de rest van de margarine tot de aroma's vrij komen en strooi dit over de stoofpot.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite
welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.
Combineer spruitjes ook eens met gember en shiitakes.