Bereiding
            
                - Maak de groente schoon.
- Snijd de pastinaak en wortel in repen en de prei in ringen.
- 
Verwarm de olie in een braadpan en bak hierin het komijnzaad, korianderzaad en de kurkuma tot het gaat geuren. Verkruimel het pepertje erboven. 
- Bak de prei kort mee. 
- 
Voeg de pastinaak, wortel, het water en stukje bouillontablet toe en stoof de groente 10 minuten.
- Snijd de gedroogde abrikozen in reepjes. 
- 
Spoel de witte bonen af en laat uitlekken.
- 
Meng de witte bonen en abrikozen door de groente en bak tot alles is verwarmd.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.