Bereiding
- Snijd de varkensfilet in blokjes en was je handen.
- Maak de pompoen schoon en snijd het vruchtvlees in blokjes.
-
Pel de ui en snijd klein.
-
Bak het vlees met de kerriepoeder in de hete olie lichtbruin.
- Bak de ui mee en strooi de garam masala erover.
-
Voeg de pompoen, het water en stukje bouillontablet toe en stoof het gerecht 20 minuten.
-
Schil de aardappelen en snijd in blokjes.
-
Voeg de aardappelen toe aan de stoofpot en laat het geheel in nog eens 15 minuten gaar worden.
-
Was de peterselie en snijd klein.
-
Maak de stoofpot op smaak met wat citroensap en strooi de peterselie erover.
Variaties
Vervang het varkensvlees door mager rundvlees.
De garam masala kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina met kruidenmixen
hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.