Bereiding
- Snijd de varkensfilet in blokjes.
-
Schil het stuk pompoen en snijd het vruchtvlees in blokjes.
-
Pel de ui en snijd hem klein.
-
Bak het vlees met de kerrie in de hete olie lichtbruin.
-
Fruit de ui mee en strooi de garam masala erover.
-
Voeg de blokjes pompoen, 300 ml water en het stukje bouillontablet toe en stoof het gerecht 20 minuten.
-
Schil de aardappelen en snijd ze in flinke blokjes.
-
Voeg ze aardappelen toe aan de stoofpot en laat het geheel in nog eens 15 minuten gaar worden.
-
Was de peterselie en knip het klein.
-
Maak de stoofpot op smaak met wat citroensap en strooi de peterselie erover.
Variaties
De
kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina met kruidenmixen
hoe je dat doet.
Allergie-informatie
Allergie info:
Lees voor het gebruik van bouillon het etiket.
Ingrediënten over?
Pompoen:
Dek het snijvlak af met plastic folie. Bewaar het stuk pompoen maximaal 4 dagen in de koelkast. Maak van de rest een soep, zoals deze pompoensoep met gremolata.